ŠOK I NEVERICA! Sanja Marinković u SUZAMA zbog SINA! Voditeljka ne može da se smiri! Tuga… (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 4, 2022

U nastavku današnjeg teksta pisat ćemo o voditeljici koja je u posljednje vrijeme bila tema brojnih medija i to na vrlo negativan način. Riječ je, dakle, o poznatoj voditeljici Sanji Marinković, koja je svojim postupcima, načinom vođenja emisija, kao i ponašanjem pred gostima, sigurno došla na loš glas, pa stoga komentiraju mnoge javne osobe negativno na nju. Podsjećamo, Sanja je neko ko već godinama radi na televiziji Pink, gdje je voditelj poznate emisije Magazin In.

Do sada je više puta bila komentirana zbog načina na koji se ponaša prema gostima, te pitanja koja im postavlja. Sanja je vrlo aktivna na Instagramu, te svoje pratioce redovno obavještava o detaljima iz svog života, pa je sada odlučila da sa javnosti podijeli detalje najvažnijeg dana svog sina Strahinje. Sjećate se, Sanja se razvela prije nekoliko godina, a mediji su tada pisali kako joj je bilo teško, te da se to odrazilo i na njezinu težinu.

No, danas nećemo pisati o tome, već o njezinom sinu koji je završio osnovnu školu, a voditeljica svakako nije mogla sakriti da je ponosna na njega, pa je jednom prilikom ispričala kako se naljutila, te pitala drugim majkama je li to i kod njih slučaj? Sanja je jednom prilikom pričala o svom sinu i borbi s njegovim pubertetom, a tada je rekla: „Mučimo se otkako je ušao u pubertet, ali moram priznati da je jako poslušan. Voli školu, što je dobro. Vrlo je ambiciozan. Za sve druge probleme, što se nestašluka tiče, spreman sam. Sigurno ću ga pratiti, ali on je još premlad za to.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*