OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA STARLETA JUGOSLAVIJE- Zavela je Al Paćina, sa Papom je razgovarala PIJANA KAO MAJKA I U MINIĆU- Zbog nje se raspalo Bijelo dugme- OTKRILA I ZAŠTO – Otprilike Novo
Portal July 6, 2022

Ova lijepa i atraktivna nekada mlada djevojka iz malog sela Lukavac kod Tuzle, Dijana Bećirović postala je svjetska zvijezda koja je radila intervjue s dvojicom papa, ali i s nekim poznatim sportašima i glazbenicima, zavela je i Al Pacina, a kako voli naglasiti čak i Gorana Bregović nije mogao odoljeti njezinim čarima. Imala je samo 14 godina kad je postala manekenka, a osamdesetih godina prošlog stoljeća bila je seks simbol u Jugoslaviji, a zavidne rezultate postigla je i kao novinarka pozirajući za Start, kao i za slavni Playboy, a priča se i da je bila prva jugoslavenska Starleta će ostati zapamćena po tome što je napravila posljednji intervju s vozačem Formule 1 Ayrtonom Sennom, i to dva dana prije njegove smrti u San Marinu za vrijeme utrke:

” Ja sam ga upitala zašto se krstio prije ulaska u auto i zna li što to znači. Mnogi ljudi ne znaju zašto su kršteni. Sena je imao najbolje odgovore jer je istraživao, nije bio površan. Drugo pitanje je bilo: “Što mislite kada vozite 300 kilometara na sat?” ili “Vjeruješ li u život poslije smrti?” E, tu smo se najduže zadržali. Imao je veliku misiju na ovom svijetu. Mislim da je njegova smrt počela buditi savjest ljudi. Bio je jako ranjiv”, prisjetila se Dijana. Otkrila je da ju je otvoreno napao i Arnold Schwarzenegger, te da je čak optuživana kao kriva za raspad Bijelog dugmeta.

” U Milanu sam živjela i imala sam družbu sa  Vladom Pravdićem, klavijaturistom “dugmića”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjednom se pojavio Goran Bregović. A kad Goran nešto želi, to i dobije. I tu je počeo sukob dvojice članova benda. A je li me Goran pokrao iz Vlade? Pa jeste” – rekla je jednom prilikom. Prisjetila se i kako se Niki Lauda svađao oko nje, da su joj se udvarali pjevač Rod Stewart i glumac Kevin Costner, te da je pijana i u minici razgovarala s papom Pavlom II. Diana danas ima 59 godina i živi u Los Angelesu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*