GEJ AFERA DRMA SRPSKU ESTRADU POPULARNI Pevač godinu dana u vezi sa MUŠKARCEM, pravi mu LJUBOMORNE scene, a jedna stvar je tek ŠOK?! – Otprilike Novo
Portal July 7, 2022

Oženjeni pjevač najbolje zna da je svaka prava ljubav tužna, no čini se da neće moći ostati vjeran supruzi jer njegovo srce pripada – drugom čovjeku!

Pjevačica je navodno već godinu dana u strastvenoj i tajnoj ljubavnoj vezi s njegovom frizerkom.

– Jedna naša oženjena pjevačica već je godinu dana u vezi s njegovom frizerkom, a svoju vezu kriju kao zmija noge – kaže izvor i dodaje da je pjevač svoje biseksualne sklonosti pokazivao i ranije, kada je uhvaćen u dopisivanju s druga –

Za javnost uživa u skladnom braku, a njegova supruga ne sluti da njezin suprug već godinu dana ima tajnu vezu s frizerkom.

I dok njegova supruga živi u blaženom neznanju, lišena ikakve pomisli da je muž vara s muškarcem, to nije slučaj s pjevačičinim dečkom koji folkerki svaki čas priređuje nemile scene i ljubomorne ispade.

– Par je prošao ozbiljnu krizu kada su iz medija saznali za vjenčanje svog dečka. Do tada je slijepo vjerovao priči koju mu je pjevačica servirala da mu je djevojka samo reklama i pristala se tajno viđati.

Njihova veza tada je bila u ozbiljnoj krizi, on je dečka blokirao na društvenim mrežama, ali kako to obično biva, par se ubrzo pomirio – rekao je izvor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*