MUKE JEDNOG INFLUENSERA :U ZARI MU NISU DALI DA PROBA ZENSKU ODJEĆU!IMAM PRAVO DA BUDEM ZENA!! – Otprilike Novo
Portal July 10, 2022

Marco Cuccurin, mladi hrvatski influencer, šminker, pjevač, ali i školovani kuhar, podijelio je na društvenim mrežama scenu koja mu se dogodila dok je kupovao u jednoj radnji.

„Zapravo, sinoć sam u kupovini, kao i uvijek, prvo prošla kroz ženski odjel, jer to radim redovno u svakoj radnji.

Uzimam nekoliko stvari i idem sa njima na sprat u muški toalet, a obezbeđenje me zaustavlja i bahato pita: ‘Gde ćeš? S tim ne možete pogriješiti’, podijelio je Marco sa svojim pratiocima sramotu koju je doživio.

Nakon što mu, kako tvrdi, zaštitar nije dozvolio da ode u muški dio i tamo isproba žensku odjeću, odlučio je da ode do ženske svlačionice, misleći da će tamo moći isprobati ono što ima izabrani. Ali tamo ga je zaštitar ponovo zaustavio i rekao da ni tamo ne može isprobati odjeću, te ga uputio na upravnika radnje.

Samo mu je ona dozvolila da isproba odeću u ženskoj kabini.

„Pitao sam je gde mogu da je isprobam, na šta me je ona začuđeno i ispod glasa pitala: ‘Ma, te ženske stvari? Jesi li to učinio za sebe?’ Pucnuo sam i rekao: ‘Da, želim da probam, ali očito ne znam gdje.’ Na to je ona samo rekla:

‘Dobro, idi ovamo u ženske svlačionice’, opisao je Marco komunikaciju sa menadžer prodavnice.

“Ovu svoju neprijatnu situaciju ne bih poželio ni najgorem neprijatelju”, požalio se Marko i dodao da “ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukseve, košulje i drugu odeću, a što pre kako muškarac želi da radi isto, ali sa ženskom odjećom, onda doživljava nelagodu”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*