OŽENIO SE NEVINOM DEVOJKOM IZ POŽAREVCA I DOBRO SE IZBLAMIRAO! Beograđanin pobesneo zbog običaja: To je tako SELJAČKI! – Otprilike Novo
Portal July 10, 2022

Rođeni Beograđanin (33) oženio se Požarevčankom (27), ali je njegova priča izazvala buru na društvenim mrežama. Dečko iz metropole i djevojka iz provincije – što bi moglo poći po zlu? Sudeći po priznanju mladića, puno i to neposredno prije vjenčanja. Bili smo u vezi četiri godine prije nego što smo se odlučili vjenčati”, započinje svoju ispovijest:

“Ona je divna djevojka iz pristojne obitelji i iako sam znao da je odrasla u ‘maloj sredini’, bio sam iskreno iznenađen kad sam otkrio da je nevina. Moram priznati da mi se to malo svidjelo, svidjela mi se ideja da nije bila ni s kim prije mene.”

Rekao je i da je imao strpljenja pa je i nakon dvije godine veze čekao da imaju intimne odnose.

“U početku je bila sramežljiva, ali kako se s vremenom opuštala, postajala je sve slobodnija i, mogu reći, se*s je bio fantastičan. Puno bolji nego s iskusnim curama s kojima sam bio prije nje”, kaže ovaj momak.

Veza je svakim danom bila sve jača, njihove obitelji su se upoznavale, a nije bilo naznaka da će to što su odrasli u različitim sredinama i različito odgajani biti problem. Sve dok se nisu odlučili vjenčati

Poštujem svačije običaje, ali ovo nisam mogao prešutjeti. Na dan vjenčanja njezini roditelji su mi rekli da su odredili osobu koja će sjediti ispred dvorane i popisivati ​​darove. I ne samo to! Tko donese novac, koverta će se na licu mjesta otvoriti i napisati tko je koliko dao. To je bila zadnja kap! Mislim da mi je tlak skočio na 300, toliko sam se iznervirao – kaže momak i dodaje da se i danas ljuti kad se svega sjeti.

“Potpuno sam poludio, prvi put sam se suprotstavio njezinim roditeljima i rekao da nema šanse da kao najveće ‘seljačine’ nabrajamo što nam je netko donio na dar. Tada je nastao kaos, skočili su braniti svoje carina, a onda se ispriječila i prva mina…

Pale su uvrede, kakav opći pakao! A ona je samo šutjela… Kad sam je pitao što misli, počela je plakati. Rekla je da su bili planirala svoje vjenčanje otkad je bila djevojčica i da nije, želi ih razočarati…”

U trenutku kada ju je vidio kako plače, momak je, kako kaže, shvatio da ima dva izbora – ili nastaviti “gurati” svoj put i završiti bez žene koju voli ili “progutati knedlu” i prepustiti se. Izabrao je ovo drugo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*