Lice anđela i tijelo za poludjeti!Pogledajte kakvu macu voda gubitnik Wimbledona zasjenila je sve svojim izgledom! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 11, 2022

Zabavna devojka Nika Kirjosa, seksi blogerka Costeen Hatzi, pokušala je da uživa u svom poslednjem iskustvu na Vimbldonu u nedelju uprkos tome što je izgubila srce od Novaka Đokovića. U suštini, nije pokušavala, uživala je…

Costeen je proveo posljednje dvije sedmice u All England Clubu boreći se za Kyrgiosa u njegovom nevjerovatnom trčanju do finala. Putem društvenih mreža, pohvalila se na licu mesta, u trenutku kada je kraljevska porodica prolazila pored nje na Vimbeldonu, na centralnom terenu.

“Zdravo kraljevske porodice” sa dva nasmejana emojija. Kyrgios je bio razdražljivo raspoložen tokom meča, kritikovao je svog oca, dio tribine na kojoj su bili on i njegova djevojka, i zbijao se na račun sudije, zahtijevajući da ukloni ženu koja je izgledala kao da je popila “700 pića”.

Ipak, posle meča je bio opuštenije raspoložen, srdačno se rukovao sa Đokovićem pre nego što je Srbina nazvao “Bog”.

Costeen je podigla raspoloženje svom dečku tokom turnira i uvijek je bila uz njega.

Dvojac je viđen kako razmjenjuje ljubav na terenima za vježbanje Aorangi Parka prije tri dana. Uoči finala Vimbldona, Costeen se slikala sa svojim dečkom, a fotografiju je napisala na Instagramu: “Ne mogu da opišem koliko sam ponosna na tebe.

Hajde da to uradimo!” Kyrgiosova sestra Halimah također je bila u Londonu na Vimbldonu. “I nju je uzbudilo Cruiseovo prisustvo, snimajući selfie iz Kyrgiosove kutije za porodicu i prijatelje igrača sa poznatim glumcem daleko u pozadini”, prenosi The Sun.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*