ĆERKA MONIKE BELUČI POKORILA REVIJU: Izgledala je kao milion dolara, a ako ovako nastavi nadmašiće majčin uspeh (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 12, 2022

Kći Monice Bellucci u posljednje vrijeme privlači veliku pažnju medija. Mlada Deva Kasel neodoljivo podsjeća na svoju majku, a mnogi joj predviđaju vrlo uspješnu karijeru.

Nedavno smo pisali o njoj i njezinom poziranju za poznatu modnu kuću Dolce & Gabbana. Deva je vrlo profesionalno odradila svoj posao i pokazala kakva je ljepotica.

Nedavno je održana modna revija spomenutog brenda na kojoj je glavna zvijezda bila Deva Kassel, dok ju je iz prvog reda ponosno pratila Monica Bellucci, koja je nosila bijelu, prozirnu čipkastu haljinu ispod koje je imala crno donje rublje i grudnjak.

Crne rukavice od tila dale su posebnu dozu glamura i gracioznosti.

“Prelijepa”, “Predivna”, “Najbolja ikad, kao njena mama” – nizali su se komentari ispod fotografija.

OVDJE

U proteklom razdoblju bilo je mnogo događanja i revija u čijem su fokusu bile javne osobe. Za mnoge se prokomentiralo kako nisu dorasli svom zadatku, te neka zaborave na pistu.

Mlada Deva Kasel svojom je pojavom i gracioznim hodom zadala zadaću mnogim manekenkama i onima koji se tako predstavljaju.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*