NAJPOZNATIJA UTVARA BEOGRADA: U narodnoj nošnji jurila sa NOŽEVIMA u ruci – nikad objašnjen snimak sa Zvezdare (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 13, 2022

Twitterom je prije nekoliko dana počela kružiti snimka žene u spavaćici koja stoji nasred ulice, koja nas je sve podsjetila na još jednu bizarnu pojavu navodno snimljenu u Beogradu prije 3 godine.

Korisnik Twittera tvrdi da je u nedjelju ujutro u Ulici despota Olivera u Beogradu, oko 2 sata iza ponoći, doživio traumu kada mu je ispred automobila iskočila starija žena u spavaćici.

Stajala je nasred ulice i gledala u pravcu nadolazećeg automobila.

Ovakvi snimci nisu tako rijetki, pa je ovaj slučaj podsjetio na jezivi video koji je kružio internetom 2019. godine, a navodno je snimljen na Zvezdari.

Naime, tada su građani navodno u blizini Gradske bolnice na Zvezdari snimili nepoznatu staricu u narodnoj nošnji kako pleše, plaši prolaznike i zaustavlja automobile prijeteći im nožem.

Kako kaže čitatelj Kurira, ona je noću igrala kola, a kada joj je neko prišao, izvadila je nož i zaprijetila joj. Nikada nije objašnjeno što se zapravo dogodilo, iako snimka postoji, ostaje na razini urbanog mita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*