BIO SAM BRENIN LJUBAVNIK! Šok priznanje poznatog pjevača! – Boba je slao Šljuku da me PREBIJE! – Otprilike Novo
Portal July 17, 2022

Lijepa Brena važi za jednu od najvećih jugoslavenskih zvijezda, a kada se udala za bivšeg tenisača Slobodana Bobu Živojinovića, postali su jedan od najpopularnijih parova u regiji.

Pjevačica se oduvijek trudila da svoj privatni život sakrije daleko od znatiželjnih očiju javnosti, pa je sve šokirala tvrdnja poznatog glazbenika Dragana Antonijevića Arlekina da je nekada bio Brenin ljubavnik da se na velika vrata vrati s knjigom posvetio je Brenni Lijepoj. Kako je ovaj glazbenik tvrdio 1993. godine, on i Brena bili su ludo zaljubljeni.

“Brennu sam upoznao u studiju pokojnog Rake i odmah mi se svidjela. S vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam tada imao djevojku koju sam kasnije ostavio jer je nisam htio prevariti.

Moji osjećaji prema Breni su bili jači.Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali,jednom kad smo bili kod Marine i Fute u stanu,pokušala je da me poljubi,ali sam je odgurnuo jer sam se bojao da će mi dosaditi od nje brzo.Brena je pokusavala biti sa mnom,pricala je i sa mojom mamom,zalila se Marini,ali ja sam se i dalje pravio blesav.1990.godine pocele su Brennine turneje pa smo se manje vidjali ali smo se culi cijelo vrijeme”, rekao je glazbenik i dodao:

Mislim da je naša ljubav propala najviše zbog Marinesa i Footea. Jedno sam vrijeme za nju bio poput žigola jer je u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da ne može sa mnom koračati kroz život jer sam ja glazbenik u usponu, a ona velika zvijezda.

Kad se udala za Bobu, izdao sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brenna je bila oduševljena, ali ne i Bob. Poslao je pokojnog Šljuku da me prebije, a onda je tražio da otkupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*