“CECA JE CRNA UDOVICA I VOLI KRIMINAL” – Vidić otkrio MRAČNE tajne: Bila je sa Šiptarom!Lozi se na Šiptare! Narod je NEPISMEN zato je voli! – Otprilike Novo
Portal July 18, 2022

– Cecu sam sreo u dva navrata. Prvi put prije njenog spota “Neodoljiva neumoljiva” i bilo bi dobro da tako i ostane. Drugi put sam je sreo pred njen veliki koncert na Ušću. Nikada nisam upoznao njenog muža, iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao utjecaja na to. Impresioniralo ju je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije ju ošišao, nije bilo potrebe, ali lijepo je romantizirati svoj život, što baš i nije za romantiziranje – istaknuo je Saša Vidić.

Modna kreatorka je dodala da je Ceca skrivala ljude iz zemunskog klana i da je sada došao kraj kriminalističkoj modi.

– Vidjelo se kako ste ipak skrivali te ljude i vlast koja je tada bila tamo vam je dopustila.

Bila si djevojka onog Šiptara, ili se tako pričalo, neću o tome, ali prošlo je vrijeme te krimi-džimi vaze. Voljela je vlast, sjećam se kad je govorila da je Boris Tadić baksuz – otkriva Vidić.

Na pitanje je li istina da je Arkan Ceci obrijao glavu, Vidić je rekao da ne misli tako

Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina.

To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da Arkan nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o Arkanovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju – kaže Vidić.

On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*