Karleuši plaćaju da ne pjeva: Leskovčani pokreću akciju!!Ne zele da slušaju to!! – Otprilike Novo
Portal July 20, 2022

Mnogi Leskovčani nezadovoljni su ovom odlukom, nakon što je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao da će 32. Roštiljijadu otvoriti Jelena Karleuša svojim nastupom vrijednim 20.000 eura, ali i visokim cijenama.

Protiv Karleušinog nastupa je i Pokret za Leskovac, odakle poručuju da će pokrenuti inicijativu da zajedno sa građanima naplate celokupan honorar i ponude joj – da ne peva u Leskovcu.

Iz novog pokreta, koji je nastao nakon što su napustili Pokret Dveri zbog neslaganja s politikom Boška Obradovića, također ističu da Roštiljijada mora izgledati drugačije, kvalitetnije i kulturnije u svim segmentima, pa tako i u odabiru izvođača.

Zbog toga su zajedno s građanima odlučili prikupiti 20.000 eura, ponuditi ih Karleuši i tako spriječiti njen nastup 22. kolovoza na otvaranju Roštiljade.

– Pokrećemo akciju pronalaženja 20.000 Leskovčana koji su spremni dati svaki po jedan, dva, tri ili više eura (do službenog honorara za nastup, a ako treba i više) kako bismo prikupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo ponuditi dotičnoj Divi kako bi pjevala u centru našeg grada – stoji u najavi.

Dodaju i da će, ukoliko Karleuša to odbije, zajedno uplatiti u humanitarne svrhe u dogovoru sa Leskovčanima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*