ČOVEKA USISALA OGROMNA RUPA U BAZENU! Dok je opušteno uživao sa društvom, krenuo PAKAO! Pao u provaliju od 15 metara! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 23, 2022

Na zabavi jedne kompanije u Izraelu dogodila se tragedija kada je čovjeka usisala velika rupa koja se otvorila u bazenu, a jedan se muškarac utopio nakon što ga je progutala rupa koja se otvorila ispod bazena, piše britanski Telegraph.

Klil Kimhi (32) umro je u četvrtak nakon što ga je odnio vrtlog na dnu bazena u vili koju je njegova marketinška tvrtka iznajmila za zabavu u središnjem izraelskom gradu Karmei Yosef. Jedan od prisutnih na zabavi rekao je da je rupa nastala iznenada, dok je oko bazena bilo 50-ak ljudi.

“Razina vode naglo je počela padati i otvorila se velika rupa te je nastao vrtlog koji je u sebe povukao dvoje ljudi”, rekao je jedan od svjedoka nesretnog događaja. , uhićen je zbog sumnje da je prouzročio smrt iz nehaja.

Video prikazuje kako voda iz bazena, ali i brojne igračke na napuhavanje, odjednom nestaju kroz rupu koja se otvorila na dnu bazena.

Za to vrijeme ljudi sjede oko bazena, dok se jedan čovjek u bazenu spotakne i gotovo ga uvuče vrtlog, dok se u pozadini čuje glazba. I dok je muškarac koji je nakratko zapeo u rupi prošao samo s lakšim ozljedama, tijelo Klila Kimhija pronađeno je nekoliko sati kasnije na dnu 15 metara dugog tunela koji se otvarao ispod bazena.

OVDJE

Što se zapravo dogodilo?
Spasioci su morali poduprijeti cijelu strukturu bazena kako bi spriječili daljnje urušavanje, nakon čega je u rupu spušten pas tragač opremljen GoPro kamerom, javljaju izraelski mediji.

Rupa se vjerojatno otvorila zbog loše konstrukcije, a ne zbog geoloških karakteristika tla, rekao je profesor Shmuel Marko s Odjela za geofiziku Sveučilišta u Tel Avivu.

“Voda je vjerojatno prodrla ispod bazena i erodirala tlo ispod njega. Nema poznatih vrtača na ovom području”, dodao je. (

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*