OD JOVANE JEREMIĆ SMO SVE VIDELI ALI OVO JOŠ NE! Skinula se u toples, vrpoljila se na dušeku, a G*ZA u prvom planu! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 28, 2022

Bomba! Jovana Jeremić se sunča u toplesu!

Jovana Jeremić se ludo provodi u Crnoj Gori! Paparazzo Kurira uhvatio je voditeljku u Srbiji kako se sunča u toplesu na privatnom bazenu.

Jovana svaki put iznenadi svojim toaletama i odjevnim kombinacijama koje vikendom nosi za Jutarnji program na televiziji Pink, a sada je odlučila da se skine i skine. opustite se u vrućem ljetu na suncu.

Voditeljica uživa na crnogorskom primorju, odakle neprestano objavljuje slike na društvenoj mreži Instagram, a njenu vitku liniju i zavidnu figuru do koje je došla zahvaljujući upornim treninzima u teretani, komentiraju mnogi.

Ovaj put naš je paparazzo uhvatio Jeremićevu, koja je otišla korak dalje, kako se sunča u toplesu na privatnom bazenu na crnogorskoj obali.

Jovana je ležala na madracu bez gornjeg dijela kupaćeg kostima, u izazovnim pozama na privatnom bazenu.

Prepustila se čarima mediteranskog sunca i odlučila se sunčati u toplesu.

– Jovana u posljednje vrijeme jednostavno plijeni pažnju gdje god se pojavi. Viđena je u večernjem druženju s prijateljicom s kojom je otputovala na more, okružena brojnim obožavateljima koji su je tražili autogram i slikanje s njom. Momak joj je poslao šampanjac, ali ga je odbila..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*