BAIKAN 0VO NE PAMTI: MUŽ ZATEKAO ŽENU NA DELU I SVE SNIMIO : LJUBAVNIK BEZ TRUNKE ODEĆE BEŽI PREKO TRAVNJAKA! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 30, 2022

Naime, suprug je uhvatio svoju ženu kako ga vara, a koliko god prevara sama po sebi bila strašna, ne postoji osoba koju ovaj video neće ganuti do suza, već i do smijeha.

Naime, vjerujemo da ste jednom gledali one američke filmove, kad muž iznenada dođe s posla, a žena je u tom trenutku u sobi s ljubavnikom.

Onda postoje dvije opcije, jedna je da se ljubavnik sakrije u ormar dok žena ne prebije muža ili da ih uhvate na djelu, što stvara totalni kaos.

U drugoj verziji vrlo je česta pojava da šake polete na sve strane, a nije rijetkost ni da ljubavnica počne bježati od supruga.

OVDJE

Potpuno isto dogodilo se i u Brazilu, a objavljena je snimka u kojoj ljubavnik bježi od muža potpuno gola. Naime, ako malo bolje razmislite, ovaj suprug očito je od ranije sumnjao u ženinu vjernost, čim je ušao u kuću već je imao upaljenu kameru.

Njegova polugola supruga, samo umotana u ručnik, pokušavala se sakriti od kamere, a vidjele su se samo noge muškarca kako istrčava iz kuće.

Suprug je pratio preljubnicu koja je “gola” trčala po kući, pritom objašnjavajući da je to njegov dobar prijatelj.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*