IMALA SAM VIŠE KLIJENATA NEGO ŠTO JE MOJE TELO MOGLO DA PODNESE! Jeziva ispovest pr0st1tutke: Evo koliko je naplaćivala SAT! – Otprilike Novo
Portal August 1, 2022

Sve je počelo kada je Maeve Moon odlučila postati ‘Sugar Baby’, odnosno pronašla je bogatog sponzora koji će joj praviti društvo. Sa svojim ‘Sugar Daddyjem’ otputovala je u Ameriku i bila mu je stalna suputnica dvije godine. Zatim se odala klasičnoj prostituciji. U početku sam naplaćivao 150 funti (oko 20.000 dinara) po satu i sjećam se da mi je klijent dao svih 150 funti.

Učinile smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci – rekla je Maeve Moon, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

– Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kad se naviknete raditi za kikiriki, za tih 150 funti, to vam postane navika – rekla je i napomenula da je prvotno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seks industriji negativno je utjecala na njezinu sreću, no nije htjela odu- Postajala sam sve mršavija.

Pustila sam da mi samopouzdanje i dalje pada, a da mi ljudi čine sve gore i gore – nastavila je.

Dopuštala je klijentima da postanu nasilni prema njoj s opravdanjem u glavi: ‘Barem to neće učiniti drugim ženama’. Situacija je svakim danom bila sve gora, a ona kao da ima blokadu u glavi. Živjela je više kao stroj nego kao ljudsko biće.

OVDJE

– Tijekom dana primao sam više klijenata nego što je moje tijelo moglo podnijeti, a onda sam to isto radio šest-sedam dana u tjednu. Sve sam se teže nosila s tim – prisjetila se.

Krajem 2019. godine oboljela je od upalne bolesti zdjelice, infekcije gornjeg dijela reproduktivnog sustava – vrata maternice, tijela maternice, jajovoda i jajnika.

Bila je ovisna o marihuani i živjela je u stanu u središtu Londona koji je morala plaćati. Sve je više, kaže, mrzila svoj život. Znala je da mora nešto promijeniti, dok još ima snage. Prvo je otišla na duhovnu vježbu, a zatim je napustila London i zaklela se da više nikada neće prodati svoje tijelo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*