NAJTRAŽENIJE SESTRE U SRBIJI! PROCURELE FOTKE RODIĆKI PRE OPERACIJA: Prodavale su piliće i bile NEUVIĐAVNE! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 2, 2022

Sestre Rodić iz Titela postale su poznate javnosti nakon što se jednom od njih oženio sin Svetlane Cece Ražnatović. Od tada se o tri ljepotice ne prestaje pisati, a evo kako su Nataša, Bogdana i Bojana izgledale kao anonimne djevojke.

Ono što je mnogima zapelo za oko je velika estetska promjena. Naime, zahvaljujući plastičnim operacijama svoj su izgled približile savršenstvu.

Najpraćenija sestra Rodić svakako je Bogdana Ražnatović (ex-Rodić) koja se u studenom prošle godine udala za Veljka Ražnatovića, a koja je godine rodila sina Željka. 3. lipnja. Bogdana ima lijep imidž.

Mnogi vole da u svakom javnom nastupu postoji mjera. Modnim je znalcima za oko zapeo njezin stil koji je dovoljno moderan i drugačiji.

Njen stil prati se od februara 2018. kada se počelo pričati o njenoj vezi sa Veljkom.

Njezine objave na vjenčanju, kao i nakon vjenčanja, bile su vrlo zapažene, iako ona – zasad – nije ljubitelj javnog eksponiranja.Atraktivna Bojana Rodić diplomirana je pravnica.

Poprilično je vješta u predstavljanju na Instagramu, gdje je mnoge zaintrigirala puno prije nego što ju je šira javnost upoznala.

OVDJE

Nataša je dosegla zanimljiv broj pratitelja na Instagramu – 25 tisuća. Pa čak i do diplome medijskog menadžmenta. Na Instagramu je bila do 2013. godine, a na ovoj mreži možete vidjeti njezinu transformaciju iz lijepe brinete u zavodljivu plavušu, a zatim povratak na “stari” imidž

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*