MILICA PAVLOVIĆ OBJASNILA ZBOG ČEGA JE BACILA TELEFON FANA NA BINU: Zgrožena sam! Bez blama je pokušao da mi se zavuče pod SUKNjU! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 5, 2022

Pjevačici Milici Pavlović bilo je neprijatno na jednom od nastupa kada ju je jedan od obožavatelja snimio ispod suknje, pa je bacila njegov mobilni telefon na binu.

Milica se sada oglasila povodom neugodnosti koje je doživjela i jasnom porukom objasnila kako stvari stoje, s obzirom da je naišla i na negativne komentare.

Jednom sam ga upozorila! Upozorio sam ga drugi put. Treći put sam reagirao! To što sam žena u haljini i na pozornici ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje.

Zgrožena sam i razočarana kako se neki muškarci ponašaju prema ženama, te da bez imalo srama i unatoč upozorenjima smatraju da je sasvim normalno “pokušati im se zavući pod skute” i da bismo zbog toga valjda trebali biti sretni i osjećati se poželjno. gest”, napisala je Milica, pa nastavila”.

Jer ovo je oblik seksualnog zlostavljanja na koji nitko nema pravo…

I da, ponovio bih isto bez razmišljanja. Opet bih bez razmišljanja uzela svoj mobitel i bacila ga kako bih zaštitila sebe i svoje dostojanstvo, te takvim “muškarcima” pokazala da je to što rade sramotno, nedopustivo i za svaku osudu! Ako oni to uopće mogu shvatiti i shvatiti!

OVDJE

Cure, glave gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite im gdje im je mjesto!

To što smo nježniji spol ne znači da smo osuđeni trpjeti i tolerirati ovakvo ponašanje!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*