BILA JE NAJLJEPŠA ‘ZVEZDA GRANDA’ IKADA: Povukla se iz javnosti i promijenila imidž, danas ovako izgleda – Otprilike Novo
Portal August 6, 2022

Pjevačica koja se natjecala u Zvezdama Granda bila je jedna od najuspješnijih. Ona je iz Subotice, au natjecanju je nastupila u sezoni 2010./2011. godine.

Tada je pobijedio mladi pjevač po imenu Stefan Petrušić, ali je i njezin plasman bio visok. Iz perioda kada je svi pamte bila je plavuša… Vidi se da je i dalje vrlo atraktivna i svakako plijeni pažnju gdje god se pojavi, ali je potpuno promijenila imidž.

Ipak, nakon natjecanja odlučila se posvetiti obitelji te je rodila blizanke, dvije kćeri, Taru i Srnu.

Bojana Šarović nakon nekoliko godina ponovno je počela raditi.

Zašto se nikada nije vratila na estradnu scenu nije poznato, ali činjenica je da je veoma talentovana i da je bila jedna od najljepših zvijezda “Granda”, te da bi bez sumnje bila uspješna da nije zapostavila karijeru.

Bojana i danas pjeva. Nastupa sa svojim bendom, ali godinama izbjegava medije i glazbeni studio. Kada je u pitanju privatni život, ova pjevačica maksimalno je posvećena svojim blizankama Srni i Tari, koje je rodila 2013. godine i zbog kojih se povukla iz pop glazbe.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*