“IZGUBILA SAM NEV1NOST SA NASTAVNIKOM MATEMATIKE, IMALA SAM 15 GODINA”: Ovaj političar je bio ljubavnik Vesne Zmijanac!! – Otprilike Novo
Portal August 6, 2022

Pjevačica Vesna Zmijanac podigla je pravu prašinu svojom autobiografskom knjigom u kojoj je otkrila svoj buran ljubavni život Vesna Zmijanac, pjevačica narodne glazbe, smatrana je pravim seks simbolom, jer je bila jedna od prvih javnih osoba koja se hrabro “skinula” ispred kamere..

Njezina je popularnost s godinama rasla, a i danas puni koncertne dvorane i klubove.

Imala je buran život, pun poroka s kojima se borila, pa danas uživa u ulozi bake.

Svoju prvu ljubav skrivala je desetljećima, a pričalo se da ga se obitelj odrekla zbog nje.

Žena za kojom su čeznuli mnogi u bivšoj SFRJ, osvajala je moćnim glasom otkako je kročila na estradu. Od sedamdesetih godina prošlog stoljeća intrigira svojim burnim ljubavnim životom.

Pojedini trenuci podsjećaju na one iz filmova, a Vesna se potrudila sve dočarati u svojoj autobiografiji.

U svemu se ističe priča o tome kako je izgubila nevinost. Bilo je to, kako je rekla, s profesoricom matematike, kada je imala 15 godina.

„Taj prvi ljubavnički doživljaj bio je nekako užurban, užurban, malo maštovit, lišen posebnosti i slavljeničkog ugođaja. – Nije jako bolno, ali u grču – otkrila je Vesna.

Naime, ona je s majkom pohađala srednju školu u Austriji, a veza s profesoricom dogodila se kada se vratila u Srbiju.

“Kada sam završila osnovnu školu, preselila sam se živjeti kod Kovine majke u Beč, ali sam prije toga već bila u vezi s profesoricom matematike.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*