TRAGEDIJA: PA ZAR I ONA.. Umrla poznata glumica, kolege se opraštaju – Otprilike Novo
Portal August 6, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se crne kronike koja je na neki način nažalost postala naša svakodnevica. Naime, sve nam više ljudi odlazi, međutim, kada je javna scena u pitanju, ona ipak ima malo veći odjek. Nažalost, poanta života je da dok jedni umiru, drugi se rađaju i tako u krug, ali svakako je neporecivo da nas ovako nešto potrese.

Inače, kada je javna scena u pitanju, u protekle dvije godine izgubili smo mnoga velika imena, a nakon njih nam samo njihova djela podsjećaju na njih kad su živjeli. Neki su umrli prirodnom smrću, neki nakon duge bolesti, a neki od posljedica korona virusa koji je posljednjih godina sa sobom odnio brojne žrtve. Naime, glumica Adrijana Roel poznata je po svojoj karijeri dugoj više od šest desetljeća, kako u kazalištu, tako i na televiziji i filmu. Nažalost, kako doznajemo, preminula je u 88. godini života.

Inače, Nacionalna udruga glumaca potvrdila je vijest o smrti slavne glumice, “Nacionalna udruga glumaca duboko žali zbog smrti naše kolegice Roze Marije Gordeas “Adrijane Roel”, članice našeg sindikata. Naša sućut vašoj obitelji i prijateljima. Počivaj u miru”, poručili su iz organizacije na društvenim mrežama. Podsjetimo, Adriana Roel rođena je u Montereyu, New Leon, 5. 7. 1934. godine, a bila je meksička glumica koja je osvojila dvije nagrade za najbolju glumicu 1979. i 2014. godine. Svoje mišljenje o ovoj glumici možete ostaviti u komentarima

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*