OLIVEROVA UDOVICA POKAZALA OGROMAN DEK0LTE, NIKAD, ALI NIKAD VREL1JE IZDANJE: Žena izgleda PREBRUTALN0!! SRPSKA MONIKA BELUČI (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 7, 2022

Milena Popović je objavom na Instagramu izazvala pregršt komentara, mahom pozitivnih.Nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića redovno objavljuje fotografije na svom Instagram nalogu, a poslednja je izazvala mnogobrojne reakcije i komentare.

Milena, koja je nedavno obelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem, objavila je fotografiju iz automobila.

Međutim, ono što privlači pažnju su bujne grudi i izazovni dekolte, od koga, reklo bi se po komentarima, zastaje dah.

“Previše si zgodna”, “Lepota i slatki”, “Prelepa dama”, “Srpska Monika Beluči”, “U moru jednoličnih dama savršeno posebna”, samo su meni od komentara.

OVDJE

Oliverova udovica je nedavno, takođe fotografijom na Instagramu, uzburkala javnost. Na jednoj fotografiji je izgledalo kao da pokazuje verenički prsten i burmu pa se spekulisalo da li su se ona i Igor Jurić tajno venčali.

Na drugoj fotografiji se videla tetovaža, odnosno reč “ljubav” ispisana na ruci, a upravo je to pisalo uz fotografiju sa Igorom koju je Milena prethodno postavila, pa potom i obrisala. Mnogi su se zapitali da li je upravo ova tetovaža posvećena njenom parteru.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*