SA SINOM U NARUČJU SKOČILA U SMRT: Pre tragedije pretraživala načine da se ubije, od partnera tražila da presudi njoj i detetu! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 10, 2022

Partner žene iz Kalifornije koja je skočila u smrt sa stadiona u San Diegu držeći svog dvogodišnjeg sina rekao je da je njezino ubojstvo-samoubojstvo bilo “vrlo namjerno i vrlo planirano.” Christopher Browning rekao je da je njegova djevojka Raquel Wilkins (40) postajući sve više paranoična i zabludjela u danima koji su prethodili njezinoj smrti, čak je na internetu pretražovala “lako samoubojstvo” i “metoda samoubojstva”.

Tvrdi da je Wilkins na dan samoubojstva dva puta govorila o visini koja je potrebna da bi pad bio fatalan.

Browning je rekao da je znao da su Wilkins i njihov dvogodišnji sin, Denzel Browning-Wilkins, bili mrtvi u trenutku kada je ona skočila s treće razine Petco Parka – bejzbolskog stadiona koji je dom San Diego Padresa.

Četiri mjeseca nakon njihove smrti u rujnu 2021. policija San Diega objavila je slučaj ubojstva i samoubojstva nakon “temeljite i sveobuhvatne istrage”.

Wilkinsova obitelj osporila je tvrdnje da si je Raquel oduzela život, no Browning je sada potvrdio da je njegova djevojka prije smrti imala psihičkih problema, piše Daily Mail.

Browning, koji je prvi put progovorio više od 10 mjeseci nakon smrti njegove djevojke i sina, rekao je da je vrijeme da se pomire s činjenicom da su njihove smrti bile ubojstvo-samoubojstvo.

OVDJE

“Odati počast Denzelu i njoj znači biti iskren”, rekao je za San Diego Union Tribune. “A da biste tugovali na zdrav način, morate poštovati istinu.”

Rekao je da je Wilkins patila od mentalnih problema i da je postajala sve više “odvučena od stvarnosti” uoči njezine “vrlo namjerne, vrlo planirane” smrti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*