BOGATI RUS ZAKUPIO CELU PLAŽU ZBOG SRPSKE PEVAČICE? Pokušao da je osvoji – Evo da li su otišli u HOTEL i šta kaže ona!! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 12, 2022

Pjevačici, koja je nedavno priznala da nakon što je bivšem razlupala auto, nikad neće pronaći dečka, navodno je “oko” bacio jedan ruski bogataš. Ljupka Stević bila je u Crnoj Gori gdje je imala nastupe, ali je uspjela ugrabiti dan za sunčanje. No, tamo je navodno doživjela veliko iznenađenje kada joj je bogati Rus zakupio cijelu plažu.

“Ljupka je nedavno bila u Crnoj Gori zbog posla. Otišla je dva dana, bukvalno raditi na šalteru, ali je uspjela uhvatiti i malo vremena za sebe.

Sutradan nakon nastupa rano je ustala i otišla na privatnu plažu Nije bilo žive duše, ali njoj to nije bilo čudno jer je bilo jako rano.

No, nakon sat vremena i dalje je bila sama! Pitala je radnika na plaži zašto su sve ležaljke oko nje prazne, a on je otkrio Ona kojoj ih je sve iznajmio Rus, bila je sama – ispričao je izvor, dodavši da je Ljupka ostala u šoku i dodao da se prvi susret pjevačice i Rusa navodno dogodio tek navečer.

Ljupku je nazvao prijatelja iz Crne Gore navečer i rekao joj da mora izaći s njim te večeri u jedan klub.

Kad je stigla, u separeu je zatekla i svog udvarača! Rus joj se predstavio, rekao joj da mu se jako sviđa i da želi da je bolje upozna. Pitala ga je zašto joj ne priđe na plaži kad ju je već iznajmio za nju, a on se pravdao da ima poslovni sastanak koji nikako ne može odgoditi. Rekao je da je zato konačno nazvao njihovog zajedničkog prijatelja iz Crne Gore i zamolio ga da organizira sastanak u klubu”.

Društvo je te večeri bilo jako veselo, ali Ljupka i Rus nisu išli zajedno u hotel!

“Rekla mi je da se između njih ništa nije dogodilo, ali da su razmijenili brojeve. Odmah se ujutro vratila u Beograd, ali uskoro opet putuje u Crnu Goru jer ima dogovor. Tko zna, možda bogati Rus tada uspije pobijediti “, rekao je izvor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*