PEVAČICA PRUŽA USLUGE ZA 500 €!Popularna folkerka se vratila starom zanatu za nisku CENU, nekada je zarađivala 10 PUTA veću sumu!! – Otprilike Novo
Portal August 14, 2022

Priča naše junakinje dobro je poznata javnosti, s obzirom da je ne tako davno bila jedna od najpopularnijih na glazbenoj sceni.

Njezin put do zvijezda bio je trnovit, a nikad se nije libila učiniti ništa kako bi uspjela i zaradila novac. Iako se činilo da se promijenila i da je prije nekoliko godina sredila svoj život, to se nije dogodilo, dok je bila mlada i poželjna viđala se sa starijim muškarcima koji su joj “financijski pomagali”, a uvijek je bila bez dečko za javnost. U estradnim krugovima tada se znalo čime se bavi, točnije da joj pjevanje služi kao paravan te da se bavi pro….

U to vrijeme, s obzirom na to da je bila vrlo popularna, za s.. usluge uzimala je veliki novac, kako kažu naši izvori, i do 5.000 eura za noć.

U međuvremenu je odustala od p.. iz privatnih razloga, dolazile su mlađe i perspektivnije djevojke, pa joj je cijena na tržištu dosta pala.

A to što se odala porocima dovelo je i do toga da sada radi po principu “daj šta daš”. Izvor kaže da je ova pjevačica posljednjih godinu dana aktivno radila za jednu gospođu od koje se ne odvaja, a čak se zajedno i slikaju i objavljuju na društvenim mrežama.

Uvjerila ju je da se ponovno počne baviti svojim najstarijim zanatom.Pjevačica je dugo bila očajna, bez novca, glazbena joj karijera nije išla, a troškovi su joj bili veliki pa je više puta morala tražiti zajam od Madame .

Tako se dug nagomilao na više od 20.000 eura. Lukava i lukava, iskoristila je loše imovinsko stanje bivše zvijezde i uvjerila je da se od prodaje tijela može lijepo i lako živjeti, s tim da mora početi s niskom tarifom. Sada, kaže naš sagovornik, za seks uzima samo 500 eura, a klijenti su joj isti kao i prije – stariji muškarci koji su oduvijek željeli biti s ovom nekad popularnom zvijezdom.

Ne bira kupce i prima sve jer zbog konzumacije raznih opijata više nije ni svjesna što joj se događa u životu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*