VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! NAJLEPŠA TENISERKA SVETA NAPRAVILA HAOS NA PLAŽI: Tigrica zatezala kupaći i mamila uzdahe muškaraca! – Otprilike Novo
Portal August 18, 2022

Jedna od najljepših tenisačica svijeta Eženi Boušar ponovno je u centru pažnje. Razlog nisu sjajne igre na turnirima, već njezin seksipil i izgled na pješčanim plažama Miamija Lijepa Kanađanka žari i pali Floridom u kockastom plavom bikiniju.

Eugenie Boušar uživala je u društvu nepoznatih muškaraca, što su ovjekovječili paparazzi engleskog tabloida “The Sun”.

Prema pisanju tog engleskog lista, Eženi se ljubila s jednim od frajera, a onda je cijela grupa završila u obližnjem sushi restoranu, a na fotografijama koje je objavila na Instagramu vidi se kako zateže kupaće kostime – što je izazvalo lavina komentara.

Eženi Bušar (28) na Instagramu prati 2,3 milijuna ljudi. Najveći uspjeh u karijeri bilo joj je finale Wimbledona 2014. godine koje je izgubila od Petre Kvitove (0:6, 3:6).

Posljednji službeni meč Kanađanka je odigrala 17. ožujka 2021. u Montereyu, gdje je u dva seta izgubila od Zhu Lin.

OVDJE

Više od godinu dana nakon poraza u Meksiku, Eugenie Bouchard napokon se vratila na teren na WTA turniru kategorije 125 u Vancouveru. Nažalost, na debiju je poražena od Nizozemke Ariane Hartono sa 2:6, 2:6.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*