Potrošila sam 51.000 € da izgledam kao Pamela Anderson, muškarci me obožavaju jer sam toliko dobra!A žene mrze! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 21, 2022

Poznata Playboyeva zečica iz devedesetih, Pamela Anderson, opčinila je mnoga muška srca, ali i postala uzor mnogim ženama, kao jedna od prvih osoba koje su promovirale silikonsku ljepotu.

Mnogi je još pamte kao slavnu CJ iz “Čuvara plaže”, dok zanosno trčkara plažom u crvenom kupaćem kostimu, a njezinim čarima nije odolio ni prljavi inspektor Blaža, koji je posvetio pjesmu “Ti si”. lijepa Pamela” njoj. Odlučna da izgleda kao ljepotica “čuvara plaže”, ova djevojka iz engleskog gradića Crawleya iza sebe ima višestruke operacije grudi, liposukciju, povećanje stražnjice, ali i filere i botox.

Svakako, nakon brojnih estetskih zahvata “izdvaja” se iz mase, posebno nakon ugradnje golemih silikonskih grudi, a kaže da je presretna što izgleda poput holivudske zvijezde – Moj idol je Pam Anderson. Postao sam opsjednut njezinim izgledom kad sam prvi put gledao “The Beachkeepers”.

Oduvijek sam željela izgledati ovako – imati plavu kosu, velike grudi, tanak struk i veliku zadnjicu, otkad sam krenula u transformaciju 2015. godine.

Htjela sam izgledati najbolje što mogu u svojim tridesetima – kaže Georgina.

– Nisam htjela izgledati kao svi ostali, htjela sam se istaknuti. Na plastične operacije do sada sam potrošio gotovo 34.000 eura, a do 30. godine još dodatnih 18.000 na botox i filere.

Prvu operaciju grudi imala sam 2017. godine u Velikoj Britaniji, ali uvijek sam željela da budu veće.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*