OVA SRPKINJA JE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA FILMOVA ZA 0DRASLE: “Ko kaže da ne voli to, TAJ LAŽE” (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 22, 2022

Ivana Slavković trenutno važi za jednu od najvećih svjetskih zvijezda filmova za odrasle, a nedavno se pojavio snimak njenog prvog kastinga, kada je sa 19 godina završila medicinsku školu u Nišu.

Ivana Slavković rođena je u selu Šarlinac pokraj Niša, a danas je mnogi bolje poznaju pod umjetničkim imenom Čeri Kis koje je uzela kada je s osamnaest godina ušla u industriju filmova za odrasle. Karijeru je započela u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, a trenutno je mnogi smatraju jednom od najpopularnijih glumica na svijetu. Snima s najvećim producentskim kućama, uglavnom u Americi.

Ivana, kako je i sama u nekoliko navrata istaknula, dolazi iz vrlo konzervativne obitelji, a otac ju se praktički odrekao kad je saznao čime se bavi. Čak je u jednom trenutku odlučila odustati od snimanja filmova za odrasle, kada se pojavila kao sudionica reality showa “Parovi”. No, ubrzo se vratila u industriju za odrasle i ubrzo izgradila impresivnu karijeru, počevši zarađivati ​​velike honorare.

Nedavno je osvanula stara snimka Ivaninog prvog castinga za ulazak u svijet porno industrije, a u razgovoru s francuskim producentom otkrila je motive zašto se pred kamerama, uz pratnju prevoditelja, želi baviti ovim poslom.

OVDJE

Producent joj je na početku udijelio kompliment da mu se sviđa njezin tip lica, na čemu mu je ona zahvalila, a na pitanje je li uživala pred kamerama odgovorila je potvrdno.Na pitanje je li prije snimala eksplicitne videe, odgovorila je negativno. , a zatim rekla da ima 19 godina i upravo završava srednju medicinsku školu.

Na pitanje želi li biti liječnica, odgovorila je da ne želi.

– U posljednjih godinu dana, kada sam konačno izgradio svoj karakter, shvatio sam da to nije za mene, jer ne volim gledati krv. Još uvijek nisam siguran što želim učiniti. Pokušavam se snaći i želim probati još neke stvari da budem sigurna – objasnila je Ivana, koja je potom uz osmijeh rekla da ne zna što bi joj producent predložio i što bi trebala učiniti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*