IVANA JE NAJVEĆA SRPSKA GLUMAČKA ZVEZDA U FILMOVIMA ZA 0DRASLE: Čeri Kis opisala 1. momka i šta joj je najvažnije u akciji NE MORA DA BUDE LEP (FOTO, VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 24, 2022

Ivana Slavković trenutno se smatra jednom od najvećih svjetskih zvijezda filma za odrasle, a nedavno se pojavila snimka njezinog prvog castinga kada je s 19 godina završila medicinsku školu u Nišu.

Ivana Slavković rođena je u selu Šarlinac pokraj Niša, a danas je mnogi bolje poznaju pod umjetničkim imenom Čeri Kis koje je uzela kada je s osamnaest godina ušla u industriju filmova za odrasle. Karijeru je započela u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, a trenutno je mnogi smatraju jednom od najpopularnijih glumica na svijetu.

Snima s najvećim producentskim kućama, uglavnom u Americi. Ivana, kako je i sama u nekoliko navrata istaknula, dolazi iz vrlo konzervativne obitelji, a otac ju se praktički odrekao kad je saznao čime se bavi.

Čak je u jednom trenutku odlučila odustati od snimanja filmova za odrasle, kada se pojavila kao sudionica reality showa “Parovi”. No ubrzo se vratila u industriju za odrasle i ubrzo izgradila impresivnu karijeru te počela zarađivati ​​velike honorare.

OVDJE

Nedavno se pojavio stari video Ivanina prvog castinga za ulazak u svijet porno industrije, au razgovoru s jednim francuskim producentom ona otkrio je u kameru uz pratnju prevoditelja i svoje motive zašto se želi baviti ovim poslom.

Producent joj je na početku dao kompliment da mu se sviđa njezin tip lica, na čemu mu je ona zahvalila, a na njegovo pitanje uživa li pred kamerama, odgovorila je potvrdno.

Na pitanje je li već snimala eksplicitne videe, odgovorila je niječno, a zatim rekla da ima 19 godina i da upravo završava medicinsku školu. Na pitanje želi li biti liječnica, odgovorila je da ne želi.

“Na zadnjoj godini, kada sam konačno izgradio svoj karakter, shvatio sam da to nije za mene, jer ne volim vidjeti krv. Još uvijek nisam siguran što želim raditi.

Pokušavam pronaći svoj način i želim probati još neke stvari da bih bila sigurna”, objasnila je Ivana, koja je potom uz osmijeh rekla da ne zna što bi joj producent predložio i što bi trebala učiniti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*