PECA JE LOŠ U KREVETU, SPRAVA MU NE RADI, SVE JE ZAKRŽLJALO! Maja Marinković ocrnila bivšeg: Vratila sam se Caru da me RAZDRMA

Starleta Maja Marinković kaže da se nakon prekida s Pecom Raspopovićem vratila bivšem dečku Filipu Caru jer je loš u krevetu jer mu uređaj ne radi baš najbolje.

Crnkinja i bivši zadrugar Filip Car završili su u hotelu nakon emisije “Narod pita”, nakon čega su na društvenim mrežama pokazali kako se dobro zabavljaju u krevetu te objavili selfie, naočigled, nakon vruće akcije.

Maja je rekla da s Pecom ne ide baš najbolje, da je previše ljubomoran jer često izlazi i oblači se provokativno, pa više ne podnosi svađe i pritiske.

– Bliskim ljudima uvijek kažem, bolje zdrav raskid nego loša veza. Sve se oko mene vrti, ali nije zlato sve što sja. Nisam zlatan i besprijekoran, ali sam pošten. Razlika u godinama između mene i Pece bila je skoro dupla. Željela sam prekinuti tu vezu i to se dogodilo jer su nam se putevi i interesi razišli. Loš je u krevetu, da ne kažem da mu aparat baš i ne ide. Malo je sve zakržljalo, pa sam se vratio u Car da me prodrma. Čuli smo se, dogovorili da se nađemo i bilo nam je super. Uostalom, imali smo to što smo imali u realityju. Dugo se nismo vidjeli i našli smo se. Nije ništa strašno – rekla je Maja kroz smijeh.

Marinkovićka je priznala da se Peca jako dobro ponaša prema njoj, ali da ne može da trpi da je on ograničava u svemu.

– Lijepo mi je što mi je Peca posvetio pažnju, bili smo na odmoru, ali te materijalne stvari kod mene ne drže vodu. Bili smo na prosječnom odmoru, nisam mogla podnijeti ljubomoru za svaku sitnicu. Prvo mu je zasmetalo to što se previše izazovno oblačim, zatim to što mi stalno stižu poruke od drugih muškaraca, a onda i to što stalno kasno izlazim. Kad ću visjeti u gradu ako ne sad? Mlada sam, lijepa sam, volim izlaziti i mislim da u tome nema ništa loše – rekla je starleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *