PREBIJENA, IZGREBANA I U PODLIVIMA! SESTRA JE DEVASTIRALA!! Ovo su prve fotografije Severine nakon tuče sa sestrom!! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 31, 2022

Zagrebačka policija uhitila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podneva u Zagrebu.

Uhićenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su dobili zahtjev kolega iz Splita da je privedu radi kriminalističkog istraživanja.

Kako javljaju mediji, povod svemu i raspisivanju potrage je neprimjerena svađa koja se u utorak dogodila u splitskom domu majke poznatog pjevača. Prema tužbi Marijanine sestre, pjevačica se navodno okomila na nju pred njihovom majkom

Bilo je to tijekom noći, jedan sat iza ponoći, kada se iz stana začula buka. Njih dvoje su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko otimali i šamarali, doslovno po cijelom stanu.

Susjedi su čuli galamu

Kako ne bi dodatno provjeravali što se točno dogodilo u noći s ponedjeljka na utorak, “Jutzarnji.hr” je nazvao broj telefona u stanu Severinine majke.

Javila im se žena koja je rekla da se vlasnica odmara, ali da ne zna ništa o onome što su je pitali. Jedna od susjeda u zgradi rekla je da je čula komešanje, ženski vrisak i lupanje, ali da to “nije odmah povezala s incidentom, a kamoli s omiljenom Sevom”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*