TRANSRODNA PEVAČICA PAPRENO ZARAĐUJE, ŽIVI KAKO VOLI, IZGLEDA KAO AVION!! MUŠKARCI ME SPOPADAJU:Progovorila o najtežem periodu u životu! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 1, 2022

Elektra Elit, naša najpoznatija transrodna pjevačica, ispričala je detalje iz svog života koje malo tko zna.

Pjevačica kaže da je uvijek najveća podrška svojoj djeci.

– Nikada se ne miješam u izbor partnera svoje djece. Sin je još mali, ima 17 godina, to je bilo vrijeme, već je počeo raditi, u Švicarskoj je obavezno, tri dana ide u školu, dva dana na posao.

On već ima svoju plaću, tamo je sve drugačije, nije kao kod nas i mora se raditi! Tko hoće živjeti, mora raditi. Moja kći je u dugoj vezi već neko vrijeme, s dečkom je godinu i pol dana i ja se u to ne miješam. Prošao sam puno toga u životu, ne želim da ona uči na mojim greškama, ali mora ponekad udariti glavom o zid da bi naučila neke stvari.

Jako sam ponosna kao roditelj, stvorila sam divnu djecu i bez trunke mržnje prema drugima, puna su ljubavi… Što drugo čovjek može poželjeti? To je bogatstvo, a ne ove marke s kojima hodamo. Biti čovjek najteže je u životu – iskrena je pjevačica za “Premijeru” kojoj je najteže razdoblje u životu bio razvod.

Najteže razdoblje u mom životu je svakako razvod. Svima je poznato da smo moja bivša supruga i ja u super odnosima, samo danas smo se čuli već 25 puta… Ali to je ta razdvojenost od našeg zajedničkog doma, iako sam se od njega maknuo samo pet minuta. stan, ali znate onaj osjećaj kad niste s djecom…

Tad vam nitko ne može pomoći, već sami morate crpiti iz svoje osobne psihologije. Ne može vam pomoći ni liječnik, ni psiholog, ni psihijatar. Sada, kada imate unutarnju snagu, nadovezat ću se na pitanje kako pomažem drugima – znam da sam jako dobra osoba i da svima treba pomoći – zaključuje Elektra.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*