NOVINAR U EMISIJI IZNEO SKANDALOZNE TVRDNJE O KARLEUŠI: Spomenuo njenog ŠVALERA, pa frapirao JAVNOST IZJAVOM!! – Otprilike Novo
Portal September 2, 2022

Novinar Marko Đedović tvrdi da Jelena Karleuša nije pristalica Europridea i da je do jučer bila protiv LGBT populacije, a sada to radi zbog publiciteta.

Novinarka se dotakla Europridea i smatra da ga treba održati.Na svaki skup i šetnju gledam onako kako to jamči Ustav. Svatko ima pravo hodati i svatko ima pravo na slobodu izražavanja, kretanja i okupljanja. Ako ćemo tako gledati, onda se ni oni koji su se okupljali nisu trebali okupljati – rekla je novinarka Pulsa Srbije na televiziji Kurir.

Dodao je i da podrška javnih osoba Prideu nije prava podrška, već samo borba za publicitet –

Što se javnih osoba tiče, njihova podrška je samo populizam i druge gluposti. Niti mogu odlučivati ​​o takvim stvarima, niti se o bilo čemu pitaju.

Oni sigurno ništa ne propituju ni u vlastitom životu. Ja sam netko tko je zagovornik teze da nije svačija podrška podrška – rekla je novinarka.

Voditelja Ivana Gajića zanimalo je što Đedović misli o Karleušinoj podršci. Đedović je bio oštar i vrlo žestoko nasrnuo na pjevačicu.

– Jedna njezina glupost i njezini komentari kojima godinama obasipa javnost su mi odvratni i jezivi. Iskreno govoreći, vjerodostojnost žene koja laprda svojom vaginom je prekrasan dan izvan spavaće sobe. Dok su djeca u dnevnom boravku s mužem, stvarno ne mogu govoriti o vjerodostojnosti te osobe.

Što se tiče njezine podrške, ona ne podržava ljude, nego čini protuuslugu. Iako zvuči kao da vas je neka show zvijezda podržala i rasteže spolovilo, to je izvan mog razumijevanja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*