TEMPIRANA BOMBA RTS-A ZAPALILA GLEDAOCE! Ovako se pojavila, ljudi nisu mogli da SKLONE POGLEDA SA TELEVIZORA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 2, 2022

Našim TV ekranima dominiraju lijepe i zgodne voditeljice. Neki vam žele “dobro jutro”, neki šire pozitivnu energiju i vedrinu u zabavnim emisijama ili vas informiraju o najvažnijim događajima u zemlji i svijetu.

Zajednički su im ljepota, osmijeh, karizma i šarm, a naša poznata voditeljica Slađana Tomašević često oduševljava svoje pratitelje na društvenim mrežama svojim fotografijama na kojima nerijetko dobiva niz komplimenata.

Voditeljica važi za jednu od najljepših i najzgodnijih na našoj estradi, a novom fotografijom ponovno je pokazala da ima stila.

Sada je objavila fotografiju koja je zapalila njezine pratitelje, a na kojoj su u prvom planu njezine zategnute noge.

Podsjetimo, Slađana Tomašević je srpska voditeljica. Godinama je zaštitno lice “Beogradske hronike” na RTS-u.

Na ovoj televiziji radi 23 godine. Jedna je od najkarizmatičnijih i najljepših srpskih voditeljica. Gledatelji pored malih ekrana zapamtili su je iz informativne emisije “Beogradska hronika”. Na RTS-u važi za velikog profesionalca, a njen život nikada nisu pratili skandali.

Jedna je od rijetkih voditeljica koja nikada nije bila na nekim estetskim zahvatima, iako protiv njih nema ništa. Kažu i da je voditeljica s najljepšim nogama, a ona odgovara da sve duguje dobroj genetici.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*