Ima tri žene, a želja mu je da ima 100! ”Ako me neka naljuti neću s njom da imam odnose mjesec dana. To im je kazna.” A pogledajte njihov komentar na to.. – Otprilike Novo
Portal September 5, 2022

Mnogi muškarci bi voleli da budu na njegovom mestu i da u njemu maksimalno uživaju, ali retko kome to uspe. Ovaj muškarac je oženjen sa tri žene i provodi dane sa njima.

Žive i spavaju zajedno, uživaju u obavljanju svakodnevnih obaveza. Odlučio je da o svemu javno progovori i otkrije sve detalje njihovog zajedničkog života. Nakon njegovog priznanja, mnogi će sigurno promijeniti svoje razmišljanje, a ako vam se to dogodi, pišite nam u komentarima.

Ivan, koji se prvi put oženio Natalijom, živi u Rusiji. Ona je njegova zakonita supruga i već na početku braka shvatili su da mogu promijeniti svoje živote na bolje.

U Rusiji postoji zakon po kojem jedan muškarac može imati više žena.

Sve je moguće, samo ako druge žene pristanu na to i nije im problem da žive sa drugim ženama i da zajedno dele posteljinu.

Tako je Ivan našao još dvije žene koje su udate za njih. Navodi da mu za sada nije teško, želi da ima više žena, a ako se desi da ga jedna nervira ili ne želi da ga sluša, onda ne želi da spava sa njom barem mjesec dana .

Poligamne porodice su sve češće u svijetu, iako mnogi to smatraju preuveličavanjem i ne bi mogli opstati u takvom braku.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*