NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Stanija se opet raSPUSTILA, 0BL1NE u prvom planu, sve pršti na Instagramu zbog OVOG! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 6, 2022

Stanija Dobrojević ne prestaje provocirati vrućim fotografijama, pa je i ovoga puta po tko zna koji put obradovala obožavatelje novim objavama.

Reality zvijezda i jedna od najpoznatijih starleta s ovih prostora neprestano intrigira javnost kako privatnim životom tako i fotografijama.

Stanija se ponovo razgolitila, a ovom prilikom se slikala u izazovnim pozama, od kojih zastaje dah, posebno kod jačeg pola. čime se uvijek može pohvaliti, a ponovno je naišla na bujicu komplimenata na svoj izgled od strane pratitelja na Instagramu.

“Najbolja slika”, “Atraktivna”, “Lijepa zadnjica”, “Najljepši anđeo”, “Naj…si ikad”, neki su od komentara njenih pratitelja.

OVDJE

Stanija je ponovno pokazala da joj godine ne mogu ništa, te da vrijedno trenira i pazi na prehranu te je i dalje u top formi iako se bliži četrdesetoj.

Podsjetimo, Stanija Dobrojević bila je posebna gošća u petoj sezoni Zadruge, gdje se najviše družila s Markom Osmakčićem i nije se dugo zadržala.

Nedavno je prekinula vezu s manekenom Markom Markovićem kojeg je upoznala u Zadruzi 2.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*