SRBIJA JE PAMTI KAO MIŠINU NATAŠU, A EVO GDE JE DANAS: Doživećete srčku kada vidite KAKO BRUTALNO IZGLEDA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 7, 2022

Jedna od najljepših srpskih glumica Gala Videnović Aleksić proslavila se u ulozi Vesne u filmu “Jagode u grlu”, zatim Estere u filmu “Lop na vodi”, a mnogi je pamte i kao Natašu u “Žikinom Dinastija”.

No, malo se zna o detaljima njezina privatnog života. Prije nekoliko godina otkrila je tajnu sa snimanja koju gotovo nitko nije znao, partner u ovom filmu bio joj je Milan Štrljić, a Gala je jednom prilikom istaknula kako joj teško padaju intimne scene.

– Kad sam trebao snimiti ljubavne scene s Milanom Štrljićem, koji je glumio Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo razgovarali deset dana.

Nisam imala problema niti s jednim zadatkom, ali s obzirom na to da je Ester jako mlada i da joj je ovo prvo se….o iskustvo.

Mislila sam da se ne može ponašati kao da je iskusna – rekla je, a pritom istaknula je da do danas nije pogledala film u cijelosti, budući da ga, kako je istaknula, doživljava na vrlo emotivan način.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*