POZNATI FUDBALER SNIMAO AKC1JU HRVATSKE VODITELJKE SA DVOJICOM PRIJATELJA:TO JE ZLOČIN ŠTO JE OBJAVIO! Loto devojka posle 7 godina progovorila o SKANDALU! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 8, 2022

Nakon sedam godina bivša loto djevojka Tina Katanić (38) progovorila je o privatnoj snimci zbog koje se povukla iz javnosti i koja joj je obilježila život.

– Da budem iskren, bio sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Čak i kada budem u prilici da kažem vama i medijima koji će prenijeti moje riječi, a sigurno će mnogi ovo pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve poput mene.

Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i stigmatizira nešto što je rođeno iz čistog povjerenja. Važno je čuti tko je žrtva i tko je počinio teško kazneno djelo. Srećom, žene su danas zaštićene svim mogućim konvencijama i kaznenim i mnogim drugim zakonima.

Uostalom, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena teška kaznena djela – rekla je Tina.Name, potom je u javnost dospjela snimka zbog koje je Domagoj R. (28) u listopadu nepravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora prošle godine.

OVDJE

On je 2015. godine, kako je pisano, snimio manekenku tijekom intimnog odnosa s dvije prijateljice, a zatim je to proslijedio trećoj osobi.

– U tom razdoblju najgore mi se dogodilo zbog obitelji, čak ni zbog mene. Iz svega sam izašla uzdignute glave.

Najvažnije mi je da je pravomoćna presuda i da je osoba osuđena na zatvorsku kaznu. Zatvorska kazna mi ne znači gotovo ništa jer mi je nanesena nepopravljiva šteta, ali mi je poruka da se nekažnjeno ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela i uništavati tuđi životi. Rekla bih da se nije radilo o skandalu, nego o teškom zločinu – objasnila je.

Tina je tada prolazila kroz teško razdoblje, a kako kaže, najveća podrška bili su joj roditelji, prijatelji i tadašnji dečko.

Podsjetimo, bivši nogometaš nižerazrednog kluba Domagoj R. (28), koji je 2015. godine mobitelom snimio manekenku i bivšu loto djevojku Tinu Katanić tijekom intimnog odnosa s dvije prijateljice, a zatim je proslijedio isto prema trećoj osobi, osuđen je na godinu i 11 mjeseci zatvora, pišu lokalni mediji.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*