KAPISODA JEDNOM VEĆ POKUŠAO DA UBIJE KSENIJU? Otkriveni stravični detalji TRAGIČNOG života, a jedan prizor sa SAHRANE sve SKAMENIO – Otprilike Novo
Portal September 10, 2022

Pjevačica Ksenija Pajčin prerano je izgubila život na tragičan način, ali će zauvijek ostati u srcima svoje obitelji i prijatelja, ali i šire javnosti koja je nikada neće zaboraviti.

Ples joj je bio ljubav, a karijeru je započela kao dio plesne grupe pjevačice Dragane Mirković i sastava “Beat Street”. Damir Radoičić Dača među prvima je primijetio njezin talent i s njim je snimila svoju prvu pjesmu “Dačo, volim te”, čime je započela njezina glazbena karijera.

Ksenija je u to vrijeme bila u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, sinom Moke Slavnića, koji je bio upleten u brojne kriminalne radnje, a pjevačica je često isticala da je on njezina najveća ljubav, a solo karijeru započela je 1997. godine kada je izdala njezin debitantski album s kojeg su se izdvojile pjesme “Sek….st” i “Kada ja ti čuvam ženu”, dok se za pjesmu “Sviđa mi se on” spekuliralo da je posvećena Peđi Mijatoviću, a nagađanja je podgrijao spot u kojim se on pojavljuje.

Povezivalo se i za ubojstvo Olivera Jovanovića kojeg je ubio njezin tadašnji dečko Zvezdan Slavnić, zbog čega je bio u zatvoru osam godina.

Ksenija je otišla u Grčku, gdje je dvije godine svirala u diskotekama, a i radila kao koreograf na televiziji.

Nakon povratka iz Grčke surađivala je s poznatim voditeljem Milovanom Ilićem Minimaxom i bila asistentica voditelja u njegovoj emisiji na jednoj beogradskoj televiziji, a tada se nagađalo da je to zapravo bio prvi Filipov pokušaj da ih oboje ubije. Na kraju je 16. ožujka 2010. oduzeo život njoj, a potom i sebi.

Na dan sprovoda, u trenutku kada je bijeli lijes spušten u zemlju, s Ksenijinog groba uz zvukove Bolera poletjela je bijela golubica, a taj je prizor šokirao prisutne na sprovodu. Mnogi su vjerovali da je to znak da je Ksenija zauvijek otišla, ali da nikada neće biti zaboravljena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*