“NE GLUMI MANGUPA” Darko Lazić dobija PRETNJE zbog nove devojke, njega baš briga, veću glavobolju mu pravi OVAJ problem!! – Otprilike Novo
Portal September 10, 2022

Darko Lazić, koji se tek pomirio s Marinom Gagić, našao je novu djevojku. Kada je u Brestaču nastao haos, Marina je napravila scenu kada je čula za to, pa ga je Darkova majka smirivala, ali je i sebi navukao probleme jer, pošto je u emotivnoj vezi sa izvesnom Katarinom, navodno dobija pretnje.

“Pa ne možeš se ljubiti kao klinac, imaš dvoje djece, ne možeš misliti samo na svoju guzicu, moraš se čuvati i ne dovoditi svoju obitelj i majke svoje djece u nezgodnu situaciju. situacija.

Ne znam sta radi taj covjek.Djevojka mu je sada,neki tvrde,razvedena,kazu da je ostavila muza koji je bio nitko,sto bi se reklo ovdje,on je skroz OK covjek.

On ne izaziva problemi koliko ja znam ali to što Darko radi naišlo je na osudu mnogih pa i njegovih prijatelja pa se ne treba čuditi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne treba biti mangup i slično .

Neki mu i prijete.Ne zna se od koga su ove poruke,ali Darka ne zanima petljanje sa hejterima koji nemaju drugog posla nego da se bave njegovim životom.

Veće probleme ima sa Anom Sević i mamom rinom Gagić koji čita sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da puštaju djecu s njim ko zna gdje”, kaže izvor blizak pjevačici.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*