SVE PUCA, KO IZ FILMA ZA ODRASLE! Vesna Počuča Šana se OPET SK1DA: Osvanule SLIKE,opala! FOTO +VIDEO 18+ – Otprilike Novo
Portal September 14, 2022

Vesna Počuča Šana (50), nekoć najpoznatija srpska striptizeta, koja je žarila i palila svojim bujnim grudima na nastupima, u spotovima i filmovima, glavna je zvijezda na aplikaciji Only Fans gdje prodaje svoje gole fotografije.

Ova platforma je svoj najveći procvat doživjela tijekom pandemije korona virusa, kada su ljudi tražili nove prilike za rad od kuće. Shana je također otvorila profil tijekom zaključavanja.

Za razliku od mnogih koji žele da ostanu anonimni, Vesna u razgovoru za Kurir javno i bez zadrške govori o svom novom poslu.

Ponuda sadržaja na ovoj platformi ubrzo se iz povremene zarade pretvorila u ozbiljan posao, no Shana to i dalje usklađuje s redovnim poslom koji radi u svom kozmetičkom salonu:

– nagovarali su me pratitelji s društvenih mreža. Na internetu su bile moje stare fotografije pa sam htio imati nove, ali i zaraditi.

OVDJE

Broj pratitelja raste bez ikakvog plaćenog oglašavanja. Prije nego što sam otvorio tu aplikaciju, sjeo sam sa sinom da porazgovaram i posavjetujem se s njim.

OVDJE

Nije mu se to svidjelo, ali me podržao. Kad sam mu pokazala zaradu koja je stvarno fantastična i daleko bolja od salonske, oduševio se. Njegovi pretplatnici nisu samo iz Srbije, već i iz drugih zemalja, poput Austrije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Amerike. Nemoguće je odrediti dob navijača jer su potpuno različite dobi. No, riječ je o muškarcima – samcima i oženjenima, a takvih je, dodaje, mnogo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*