ŠTA SE DESILO SRPSKOJ FOLK DIVI!? NAPUSTILA ESTRADU, UGOJILA SE I TOTALNO PROMENILA ŽIVOT: Znate li o kome je reč!? – Otprilike Novo
Portal September 17, 2022

Anica Milenković bila je jedna od najvećih zvijezda 90-ih, a proslavila se hitom “Ime ti je na lancu. Na vrhuncu karijere odlučila se preseliti u Ameriku i tada se uspjela udebljati, pa je na jednom trenutku je imala 115 kilograma.

“U prvoj trudnoći sam se jako udebljala jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila što jedem jer sam sklona debljanju.

Kad sam prije 12 godina rodila kćer Barbaru uspjela sam smršaviti , a onda je uslijedila druga trudnoća. Opet sam smršavjela, no moj sin Filip rođen je bez sluha i ugrađen je s godinu dana.

Zbog njegove operacije i stresa naglo sam se počela debljati”, rekla je Anica. citira Stil. Otišla sam liječniku, ali brzo odustala.

OVDJE

Na preporuku prijateljice 2018. godine došla sam kod nutricionistice i fitness trenerice Klaudije Ademi.

OVDJE

Rekla sam sama sebi: “Probala sam sve, nema Ne košta me ništa da pokušam s njom. Tada se moj izgled, ali i život počeo mijenjati. Uz njenu dijetu sam za kratko vrijeme, od juna do decembra, sa 115 kilograma spao na 63. Želim da imam 58 kilograma i ka tom cilju idem – objasnio je Milenković.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*