SKANDAL U EMISIJI KOD AMIDŽE! Pevačica OSLUPA PALJBU po koleginici, a onda je usledio Š0K VEKA! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 21, 2022

Vesna Vukelić Wendy, Maja Nikolić i Sajsi MC našle su se zajedno u emisiji “Amidži show”, gdje je također došlo do sukoba.

Naime, do sukoba je došlo i između Wendy i LGBT aktivista Predraga Azdejkovića zbog Povorke ponosa, tijekom koje je kontroverzna pjevačica svoje stavove branila riječima:

“Parada je blud i razvrat. Sodoma i Gomora. Mi kao zemlja sv. Savo, nemoj to dopustiti jer nam to urušava moral”, sve je palo u drugi plan kada su na Twitteru osvanuli segmenti iz showa, a reakcije reperice Sajsi MC postale su viralne.

Sajsi MC, koja je bila i kuma ovogodišnjeg Pridea , prva je iznijela svoj stav o mimohodu, ali nije mogla, a očito se nije ni trudila, sakriti koliko joj je neugodno u emisiji, što zbog stavova svojih kolega, što zbog njihovih poteza Ja sam za Ponos.

Važno je to održati, važno je za cijelo društvo, ne samo za LGBT populaciju. Svi bismo trebali podržati Pride.

OVDJE

To je manifestacija koja bi trebala biti slavlje, ali je u ovoj atmosferi postala protest – uključila se u raspravu reperica Sajsi MC, koja nije mogla ostati imuna na trenutak kada je Maja Nikolić zapjevala pjesmu “I will always love you”, jer koji je nekoć bio predmet sprdnje.

Međutim, tu nije bio kraj. Naime, Wendy je iskoristila priliku da prokomentira Saysi i njen nastup, a ona je odgovorila da je degutantno pričati o njoj.

– Meni se čini kao da je u nekakvoj nevolji. Ugušena. Jednostavno ne mogu vjerovati da imate takvu energiju na pozornici, ili uskrsnuti. Ne znam kako zračiš – rekla je Wendy

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*