Nataša Bekvalac u prozirnom kombinezonu pokazala sve atribute, isk0čiIe i bradav1ce: ‘Uvijek zadovoljstvo’ – kakva je ovo riba – Otprilike Novo
Portal September 23, 2022

Novosadska barbika kako ju zovu od milja je U ovoj izazovnoj kombinaciji istakla je svoj dekolte, ali i bradavicu koja se malo vidjela iznad bisera. Srpska pjevačica je svoju Kosu zalizala i skupila u punđu, a do izražaja su došle crne sandale na Natašinim dugim nogama.

Pevačica Nataša Bekvalac (41) nastupila je na Afterpartyju Belgrade Music Week Afterparty-a i očarala publiku svojom modnom kombinacijom koja je malo ostavila mašti.

Srpska pevačica Nataša Bekvalac, poznata po hitovima ‘Nikotin’ i ‘Mala plava’, priznala je šta je najviše privlači kod muškaraca, gde joj je najbolja publika, ali i šta je njena neostvarena želja.

Srpska pevačica Nataša Bekvalac, koju najviše svi pamtimo po njenim velikim hitovima kao što su ‘Nikotin’ i ‘Mala plava’, priznala je šta je najviše privlači kod muškaraca, gde joj je najbolja publika, ali i šta je njena neostvarena želja.

Pažnju je privukla u prozirnom kombinezonu sa bijelim biserima ispod kojeg su se jasno nazirali svi njeni atributi.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*