USREĆILA SAM 50.000 MUŠKARACA, ZA NOĆ SAM ZNALA PO 30 DA ZAD0VOLJ1M! ŠOK!Vida RAFALKA : Bila sam sa sportistima i POLITIČARIMA (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 23, 2022

Nikada nisam koristila zaštitu, a rodila sam desetero djece. Nisam ih htjela ubiti abortusom, ali sam ih poklonila i tako usrećila mnoge parove.

Ovako je svoju potresnu ispovijest započela prostitutka Vida Kokić (48), koja sada živi u rodnoj Loznici. Kokić otkriva da je zadovoljila desetke tisuća ljudi svih vjera i nacija te da je baveći se ovim poslom zaradila gotovo milijun eura koje je, nažalost, potrošila, pa sada nema što jesti!

Ona, međutim, otvoreno priča i ne skriva baš ništa.

– Prostitucijom se bavim više od 30 godina i za to vrijeme sam “usrećila” više od 50.000 muškaraca, a sada, nažalost, gotovo da i nemam što jesti.

Potresnu ispovijest započela je objašnjavajući kako je uopće ušla u ovaj posao.

– Sa 17 godina me obiteljski prijatelj odveo u Italiju, navodno čuvati djecu. Naravno da je to bila laž mojoj obitelji i odmah me natjerao da stopiram po ulici i prostituiram se. Kad jednom uđete u ovaj posao, nema povratka. Nakon Italije, odveli su me u Nizozemsku, Njemačku i cijelu Europu – rekao je Vida uz povremene teške uzdahe, a potom nastavio. Iskreno, to mi je bio super posao jer sam zarađivao astronomske cifre. Znala sam u jednoj noći zadovoljiti 30 muškaraca i zaraditi 16.000 maraka.

Spavao sam s ljudima svih vjera i nacija, od Afganistanaca i Pakistanaca, preko Hindusa i Kineza, do Amerikanaca, Rusa i svih europskih naroda. No, nakon četiri godine “rada nogama” shvatila sam da u Srbiji mogu dobro iskoristiti svoje tijelo i vratila se kući – objašnjava Kokićeva.

Vida kaže da je vrlo brzo postala najtraženija prostitutka u našoj zemlji i da su s njom uživali političari, biznismeni i sportaši, ali i obični ljudi. Svoje usluge nije uvijek naplaćivala u novcu, a kaže da je u njima često uživala.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*