OVA BOMBA JE BIVŠA SNAJKA SLOBE MILOŠEVIĆA: Za vreme NEMAŠTINE prva imala SILIKONE, danas izgleda OVAKO (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 24, 2022

Milica Milošević bila je prva snaha Slobodana Miloševića, a poznato je i da je devedesetih godina, kada je vladala velika neimaština i kada je narod jedva preživljavao, ona prva ugradila silikon u svoje grudi.

Supruga Marka Miloševića nije štedjela kako bi se sredila od glave do pete. Maksimalno je napumpala usne, sredila nos, ali i jagodice.

Uvijek dotjerana, odjevena u luksuznu garderobu i obično u visokim petama, paradirala je pored ljudi koji su preživljavali dan za danom.

“On je vjerojatno najbolji muškarac kojeg sam ikad upoznala i kojeg ću upoznati. On je posebna osoba .

Tko ga nije poznavao kao ja, taj je bio na gubitku. Nikad se više neće roditi”, rekla je Milica jednom prilikom o Slobodanu Miloševiću, kojeg je redovito posjećivala u Haagu.

Jako sam to voljela, puno mi je značilo ja da sam imao privilegiju da odem kod njega.puno mu je znacilo kad sam mu doveo unuka…trudili smo se da Marko uopste ne vidi da je to zatvor.Sjecam se da je Sloba jednom doveo veliki bijeli pano, na kojem je Marko crtao.

Sloba ga je kasnije okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve što je ostalo u Hagu”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*