ŽIKA JAKŠIĆ BANKROTIRAO, IZGUBIO 100.000: Ispričao detalje veze sa Slavicom Ćukteraš!! – Otprilike Novo
Portal September 28, 2022

Ljudi obožavaju gledati Sašu Jakšića Žiku u showu “Nikad nije kasno” i smijati se i plakati s njim! No, malo tko zna da je glazbeni producent prošao trnovit životni put prije nego što je postao slavan i bogat.

Žika je rođen u Aleksandrovcu, gde je proveo prve godine detinjstva. Majka Mirjana je bila učiteljica, a otac Dušan radio je u tvornici ventila. Jakšić ima mlađeg brata, rokera Vladimira Jakšića Musu, kojeg se najviše sjećaju iz kultnog filma “Lepa selo lepa gora”.

Prije nego što je počeo raditi na televiziji, Žika je svirao bas gitaru u bendu “Ritam srca”. Posao je išao dobro, imali su puno koncerata po cijeloj zemlji, a onda se 2000. sve odjednom srušilo kao kula od karata – tada sam doživio ozbiljan lom u životu. bankrotirao sam! I sam sam bio kriv, jer kad čovjek ne zna što hoće, onda radi ono što neće.

Godine 2000. živio sam u Njemačkoj i pokušavao omogućiti bolji život tadašnjoj supruzi Snežani i sinu Andriji.

Krenuo sam u posao s hotelom u Njemačkoj, ali sam ubrzo shvatio da sam uložio u pogrešan posao. I tako sam izgubio ono malo ušteđevine što sam imao.

Završio sam s ozbiljnim gubitkom i dugom njemačkim bankama od čak 100.000 maraka. Trebalo mi je šest godina da sve to vratim – rekao je nedavno voditelj i dodao da je on najbolji dokaz za onu staru “da nevolja ne prolazi sama”:

– Sve je to dodatno uzdrmalo brak koji se već tresao. Razveo sam se 2001. godine i tada se raspao bend “Ritam srca” u kojem sam svirao. Sve se dogodilo u manje od godinu dana. Duguješ novac, obitelj ti se raspada, bend ti se gasi. Pokušao sam našu grupu, koja je bila tražena, održati na okupu, ali nisam uspio.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*