TEMPI1RANA B0MBA SLAĐA SA RTS-A SE OVAKO POJAVILA U EMISIJI: Minić pokazao PREVIŠE, kamermanu NIJE LAKO (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 30, 2022

Naša poznata voditeljica Slađana Tomašević svoje pratitelje na društvenim mrežama nerijetko oduševi svojim fotografijama na kojima nerijetko dobije niz komplimenata.

Voditeljica važi za jednu od najljepših i najzgodnijih na našoj estradi, a novom fotografijom ponovno je pokazala da ima stila. Sada je objavila fotografiju koja je zapalila njezine pratitelje, a u prvom su planu njezine zategnute noge. Sjela je na visoku stolicu, podigla jednu nogu i pružila zadovoljstvo svojim pratiteljima.

Podsjetimo, Slađana Tomašević je srpska voditeljica. Godinama je zaštitno lice “Beogradske hronike” na RTS-u. Na ovoj televiziji radi 23 godine.

OVDJE

Jedna je od najkarizmatičnijih i najljepših srpskih voditeljica. Gledatelji pored malih ekrana zapamtili su je iz informativne emisije “Beogradska hronika”. Na RTS-u važi za velikog profesionalca, a njen život nikada nisu pratili skandali.

Jedna je od rijetkih voditeljica koja nikada nije bila na nekim estetskim zahvatima, iako protiv njih nema ništa.

Kažu i da je voditeljica s najljepšim nogama, a ona odgovara da sve duguje dobroj genetici.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*