IMALA SAM TR0JKU SA MOMKOM KOJI JE MOTKOM UBIO MAJKU NA VOŽDOVCU?! Šok ispovest Deniz Dejm za naš portal: Snimali smo sve (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 4, 2022

Bivša učesnica “Zadruge” i slovenska starleta Denise Dame objavila je da je u vezi sa Đ. Marić (26), koji je optužen zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku (61) u Ulici vojvode Stepe na beogradskom naselju Voždovac.

Naime, s voditeljem Ivanom Gajićem uključila se u Puls Srbije, gdje je otkrila više o njihovoj vezi.

– Prvo bih želio izraziti sućut i stvarno mi je jezivo ovo što se dogodilo. Htjela sam to ispoštovati, pa sam se obukla u crno – rekla je Deniz, nakon čega je dodala – Prvi put smo se čule u maju. Pisao mi je na Instagramu i želio surađivati ​​sa mnom na onlinefanovima.

Prvo smo se sreli putem video poziva, gdje je moj dečko izgledao savršeno dobro. Poslije smo se vidjeli i uživo.

Snimili smo te snimke i nakon toga se opet vidjeli. Inače, nazvao me tjedan dana prije ovoga, hvala bogu da sam tada bila s dečkom, inače tko zna što bi bilo sa mnom – rekla je Denise.

Voditelja Ivana Gajića zanimalo je kako je taj Marić izgledao tijekom susreta, ali i o kakvim je snimkama riječ.

– Izgledao je bolje od prosječnog muškarca. Čak mi je pjevao neke pjesme i htio da uđem u Zadrugu. Snimali smo, dobro je nastupio, imao je dobre osobine, nije djelovao nimalo čudno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*