TEL0 OD MILION DOLARA POKAZALA SVIMA: Helena se ne smiruje, muškarci na APARATIMA OD VRELOG PRIZORA (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 4, 2022

Kći pjevača Milana Topalovića Topalke, Helena Topalović, izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama gdje je vrlo popularna, a njene fotografije su uglavnom vrlo provokativne.

Često objavljuje svoje provokativne fotografije, te se hvali luksuzom u kojem uživa sa suprugom, a sada je otišla na još jedno putovanje u nizu Helena je sada podijelila fotografiju iz luksuznog hotela na Mauricijusu u koji je otputovala sa svojom boljom polovicom, ali pratitelji su drugačiji od prošlih puta kada biste gledali njene obline u bikiniju, sva pažnja bila je usmjerena na njeno lice.e obline u bikiniju, sva pažnja bila je usmjerena na njeno lice.

Helena je na bazen otišla bez trunke šminke i zaprepastila dio pratitelja koji su napisali “ne liči na sebe”. Iako je uvijek našminkana i dotjerana, sada je odlučila pokazati i svoje prirodno izdanje.

Objavila je fotografiju u malenom bikiniju koji je istaknuo njezino bujno p..prsje

Naravno, njeni najjači atributi su u krupnom planu, a komentari su počeli pljuštati.

“Ne sličiš na sebe”, “Sasvim druga osoba bez šminke”, “Prezgodna si i prirodno lijepa”, “Jako si zgodna”, “Najjača zadnj1ca”, samo su neki od komentara ispod objave. .

Podsjetimo, nedavno je na svom storyju objavila da se odlučila promijeniti pa je skratila kosu i pokazala novu frizuru.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*