JA SAM SREĆNO OŽENJENI INŽENJER: Obožavam da nosim SUKNJE I ŠTIKLE i NISAM GEJ! Njegov stil žene sanjaju, a ONA mu je inspiracija (FOT0) – Otprilike Novo
Portal October 5, 2022

Inspiracija mi je Megan Markl, to je trenutno moj stil odevanja. Na ideju pencil suknje došao sam gledajući njen lik u američkoj drami “Suits”. Oduvek mi se sviđalo kako se odevala. Nosila je pencil suknje i bele bluze. Pomislio sam: “Pa, mogu to da napravim s muškom košuljom i još uvek da zadržim muškost”.

Mislim da bi odeća trebala da bude rodno neutralnija, kaže Mark Brajan (61), inženjer robotike iz Teksasa u SAD, koji s porodicom živi i radi u Nemačkoj.

Njegovu hibridnu ličnost javnost je upoznala pre nekoliko godina. Postao je internet senzacija nakon što su mu se fotke pojavile na društvenim mrežama. Modne kombinacije koje on nosi su jedinstvene, vrlo su smele i zanimljive.

Iako je njegova pojava pomalo čudna, po opšte prihvaćenim standardima, to što nosi mu nekako dobro stojiČak se pojavio na Nedelji mode u parizu početkom ove godine. Nazvali su ga zvezdom stila, a pistom je prošetao u crno-beloj jakni poprskanoj bojom s odgovarajućim čizmama do kolena.

OVDJE

Pre nekoliko dana na jedan dan je ponovo posetio Nedelju mode kako bi video reviju Christiana Louboutina, jednog od najpoznatijih svetskih dizajnera obuće.

– Bio sam u Parizu prošlog vikenda samo na jedan dan, kako bih prisustvovao reviji u petak uveče tokom pariske Nedelje mode!

OVDJE

Upoznao sam toliko novih prijatelja, a takođe i sreo neke stare prijatelje. Opet sam dobio priliku da provedem nekoliko minuta razgovarajući sa samim čovekom, Kristijanom Lobutanom – pohvalio se na Instagramu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*